Scandalul recent dintre Rareș Bogdan și ministrul Bogdan Aurescu ne-a dat ocazia să-i mai vedem – încă odată – pe liberali, cam câtă educație, bun-simț, bună cuviință au. 

Într-un interviu, televizat, Rareș Bogdan s-a arătat nemulțumit de activitatea ministrului de externe Bogdan Aurescu, sugerând că el și-ar dori să fie schimbat din funcție. 

Nu insistăm pe motivele invocate de Rareș Bogdan, dar nu putem să nu observăm ”golăneala” din discursul său. 

Rareș Bogdan ne spune că nu PNL l-a pus pe Bogdan Aurescu în fruntea MAE, ci – cică – STATUL. 

Bine băi ”gură mare” că nu ne-ai spus că la pus PSD-ul. 

Care STAT domnule euro-parlamentar, ăla PARALEL de care se plânge o țară întreagă? 

Nu ești mai explicit? 

Auzi băi nerușinatule, toți liberalii din BPN l-au votat pe Bogdan Aurescu pentru funcția de minsitru de externe, inclusiv TU. 

Scuza asta mizerabilă că a fost votat PE LISTĂ, nu arată decât că te-ai adaptat – ușor – la discursul politicianist, mincinos. Păi, te-ai ridicat TU în ședință și ai spus că nu ești de acord cu Aurescu? 

Putem să înțelegem că nemulțumirile tale au apărut ulterior, după ce l-ai văzut ”la treabă” pe Aurescu, dar nu era mai elegant să-ți arăți nemulțumirea în interiorul partidului, să nu faci pe revoltatul în spațiul public. 

Lasă-ne pe noi să ne revoltăm public, voi (politicienii) făceți-o la voi în partid, când e vorba de propriile voastre decizii. 

Oricum, am înțeles – ”STATUL” (serviciile, Iohannis ș.a.) ne-a pus în fruntea Ministerului de Externe un INCOMPETENT. Rareș Bogdan ne-a spus-o. 

Vă ”mulțumim” domnule președinte K.W.Iohannis! ”Mulțumim” STATULUI … PARALEL! 

Eeee … de aici, scandalul a escaladat … am putut să-i vedem pe ”lingăi”, ”oportuniști”, ”jegurile-umane”, la scenă deschisă. 

Începem cu același ”oportunist-lingău” – Rareș Bogdan. 

Rareș Bogdan: ”Eu aș vedea în acest viitor Guvern, oameni încărcați politic: Ilie Bolojan, Robert Sigartău, Gheorghe Flutur, Alina Ghorghiu, Ghiță Falcă”. Adică milogește susținerea ulterioară a acestora … așa că-i laudă, îi lingușeșete. 

Cu ce este încărcată politic Alina Gorghiu?  

A pierdut alegerile în 2016, a stat agățată ca ”miloaga” în organizația de le Timiș, ascunsă în spatele personalităților din zonă.  

Păi, asta a ajuns mereu în Parlament că s-a agățat – continuu – de listele altora. 

NU ȘI-A ASUMAT – NICIODATĂ – VREO CANDIDATURĂ.  

De unde știi – TU – cât de ”încărcată politic” e?  

Ca să dea dovadă de nesimțire, o compară pe Alina Gorghiu cu Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Ghiță Falcă. 

Băi ”ruj roz”, nu-ți dai seama că-i jignești pe toți aceștia? 

Băi ”gargaragiule”, ia și tu sondajele din Argeș și ia vezi cam ce scor are Alina Gorghiu? Ia vezi tu cam cât de ”încărcată politic” e ”creatura”.  

O SĂ DISTRUGĂ PNL ARGEȘ – ține minte ce-ți spunem acum, că o să-ți dăm cu articolul ăsta în cap (metaforic), în 2024. 

Băi ”încrezutule” să-ți aducem noi aminte cum o înjurai pe Alina Gorghiu când erai jurnalist, mai ales când a pierdut alegerile? 

Atunci țipai, cu spume la gură și îi cereai să plece acasă, acum vrei să ne-o bagi pe gât, în Guvern? 

Mai mult, ”infatuatul” îi reproșează toate ”relele” lui Bogdan Aurescu fără să facă o analiză completă … adică, e evident că ”invidiosul” a cășunat exclusiv pe Bogdan Aurescu. 

Îi reproșează ministrului de externe că România nu a fost primită în spațiul Schengen, dar nu spune nimic de Lucian Bode (ăla cu plagiatul), ministrul de interne (PNL). Păi cere-i și ăstuia demisia, nu e vinovat în aceeași măsură? 

Îi reproșezi lui Bogdan Aurescu neimplicarea în cazul dragării Canalului Bîstroe? Păi du-te și ia-l de gât pe ”găligan” că el a cerut public să nu se insiste public pe acest incident, având în vedere conflictul militar din zonă. 

Fii, băi, bărbat până la capăt! Fii corect! 

Scandalul nu prea i-a picat bine ”creaturii”, a cam descumpănit-o. 

Alina Gorghiu, împreună – bineînțeles – cu Ionuț Stroe (că sunt amândoi în aceeași ”cooperativă”) au sărit de partea ”STATULUI” … că vezi domne aceste aspecte trebuie discutate în interiorul partidului, că BPN ul l-a votat pe Bogdan Aurescu pentru MAE etc … 

Cum ne așteptam, Alinuța e – din nou – cu curul în două luntrii. Așa a fost mereu. 

Cert e că a mârâit, o țâră, la Rareș Bogdan, ca să-i dea satisfacție ”găliganului”. 

Rareș Bogdan a propus-o pe Alina Gorghiu în Guvern, asta îl ”clănțăne” … că ea știe că ”STATUL” e mai puternic decât ”buze roz”. 

Ți-o luași Rareș … un picuț … 

Nu putem să nu remarcăm câteva teze lansate de jurnaliști renumiți. 

Radu Tudor: ”Sunt personaje de la vârful PNL care-și fac deja calcule cu schimbarea lui Nicolae Ciucă din fruntea PNL, pentru ca “nu va mai fi premier, nu mai are influență, Iohannis e total absent, trebuie sa ne punem omul nostru”. Rareș Bogdan devine un Che Guevara al PNL, un lider politic ce-și asumă în mod direct un atac devastator la Klaus Iohannis.  

Ținta Aurescu e doar un pretext.  

Este de fapt prilejul perfect pentru a deschide o discuție mai amplă în PNL privind posturile influente de la guvernare. Mai mult decât atât, Rareș Bogdan devine liderul revoltei din interiorul PNL.  

Trei voci s-au situat de partea lui (Rareș Bogdan): Dan Motreanu, Robert Sighiartau, Pavel Popescu.  

Două voci, împotrivă : Alina Gorghiu și Ionuț Stroe.  

Hopppaaaaa … Alinuța fu împotriva lui Rareș? 

Jurnalistul Ion Cristoiu: ”Deja se conturează că atacul lui Rareș face parte din înlocuirea la rotativă a dl. Aurescu, sigur cu Alina Gorghiu. La rotativă dl. Ciucă trebuie să se ducă la Senat. Cu Alina Gorghiu ce faci? Aurescu știe deja, și-a aranjat la o organizație internațională, pentru că dacă dorea să rămână (în funcție n.r.) nu făcea asta”. 

Maestre, toată stima și respectul pentru dumneavoastră, dar nu înțelegem DE CE TREBUIE să”faci” ceva ”special” cu Alina Gorghiu. 

Poate să rămână o simplă senatoare. 

A pierdut alegerile din 2016, nu și-a asumat nicio candidatură ”directă”, s-a fofilat toată viața (politică), a stat ascunsă în spatele altor politicieni puternici … cu ce este mai ”grozavă” EA, decât ceilalți parlamentari PNL? 

De ce merită EA mai mult, decât ceilalți? 

De ce EA și nu Ben-Oni Ardelean? 

Cine a adus voturile pentru PNL, în Timis? Pentru ”creatura” născută la Tecuci și crescută la Valea lui Enache (sat din județul Argeș) s-au înghesuit cei din Timiș să voteze PNL? 

 

În concluzie, dragii noștri, ”rotativa” îi încaieră pe liberali. 

Totodată, putem spune că Alinuța se va confrunta – cât de curând – cu furia liberalilor, care s-a tot acumulat de-a lungul timpului.  

”Creatura” a abuzat cu nesimțire de ”protecția” oferită de ”ficusul de la Cotroceni” și i-a enervat pe mulți … Acum că ”ficusul” se ofilește … mulți așteaptă să ”cadă frunzele protectoare” … (nu vă gândiți la prostii, că nu ar vrea nimeni să o vadă pe Alinuța goală … câhhh …) 

Alinuțoooo … am mai văzut cazuri asemănătoare … vezi soarta Elenei Udrea … 

PS: Dacă nu ești convinsă, dacă ai încă dubii, te asigurăm că noi vom fi de partea ”furioșilor” – de partea ADEVĂRULUI. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *