Circ ieftin în coaliția de guvernare, pe nervii românilor. Se mai miră, apoi, de ce nu ies românii la vot .. de sila golăniilor lor. Li s-a făcut lehamite bieților români de ”învârtelile” lor meschine.

Politicienii se încaieră la televizor de ochii lumii, dar ei pun țara la cale în spatele ușilor închise. Totul este deja stabilit … pas, cu pas …

Citim declarații și comentarii referitoare la deciziile luate în coaliția de guvernare privind calendarul alegerilor prezidențiale și ne ia greața.

”Pactul cu diavolul (cel care face jocurile în România de zeci de ani de zile)” încheiat de PSD și PNL, cot la cot, pentru a-și asigura ”stabilitatea la ciolan” a rămas valabil, a apărut doar o schimbare minoră, fără prea mare importanță, dar pe marginea căreia s-a făcut un tam-tam fără rost.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la termen, nu vor mai fi devansate în septembrie așa cum s-a convenit – ințial – cu ”diavolul”.

Pentru că pe găligan nu l-a vrut nimeni în board-ul NATO nu mai avea rost ca alegerile prezidențiale să fie devansate în septembrie, așa că se fac la termen.

Ce mare scofală?

Nu pierde și nu câștigă nimeni – dintre PSD și PNL – nimic, deoarece ”înțelegerea” inițială privind împărțirea puterii a rămas aceeași .

Aia contează, ”puterea” … restul e can-can, spectacol pentru pulime.

Gargara de la televizor este doar pentru fraierii de români și pentru activul de partid.

Îl întrebăm pe ”buze roz” – Rareș Bogdan – ce câștigă PNL dacă alegerile sunt la termen, în afară de faptul că au ocazia să-l scoată pe mă-Ciucă ca ”mare negociator”?

Păi nu ziceai tu bro că PNL va da președintele țării, că în al doilea tur de scrutin toate forțele de dreapta se vor uni și-l vor vota pe Nicu?

Dacă ești așa de sigur, nu era un avantaj pentru PNL ca alegerile parlamentare să aibă loc după ce funcția de președinte al țării era câștigată de PNL? Deci, nu era mai bine ca alegerile prezidențiale să fie în septembrie?

Normal, că da.

Lăudați-vă băi când ieșiți câștigători la alegeri, lăudați-vă cu scorurile mai mari obținute, mândriți-vă când veți reuși să-i înfrângeți la vot pe PSD iști … nu că l-ați încurcat un pic pe Marcel Ciolacu, că l-ați pus în situație delicată.

Mamăăă ce i-ați făcut … a iești ca voi, alegeri la termen, are ”M” Ciolacu niște emoții de-l doare la ”Procto-Glyvenol”.
Voi cu rahaturi dintr-astea și ăsta vă bate la votul național de vă sună apa-n cap.

Am putea spune că PSD este avantajat de acest calendar ”intercalat” adoptat astăzi – prezidențiale 1 / parlamentare / prezidențiale 2 – întrucât candidatul PSD va fi deja intrat în turul 2, cu șanse foarte mari de izbândă și va mobiliza activul de partid și susținătorii la vot.

Nu facem – însă – această afirmație pentru că avem un ”feeling” cum că ăștia au pus-o deja de un ”blat” și puterea este deja împărțită. Au stabilit deja cine va fi președintele țării. Ce rost are să mai facem pronostocuri, să facem galerie, la un meci trucat?

Mai devreme sau mai târziu vom afla întrucât activul de partid trebuie să afle din timp, ca să ”trântească meciul”.

PS

Să mai veniți băi sofiștilor în fața oamenilor și să le explicați, voi, doct și cu emfază ce înseamnă reponsabilitatea votului, de ce trebuie să iasă la vot, să-i certați că sunt indiferenți față de actul democratic al alegerilor libere și să le amintiți că au murit tineri în Revoluție ca să aibă ei dreptul la vot, după ce politicienii fac jocuri dintr-astea murdare, înțelegeri de culise, blaturi, ”împreunări-comasări” perverse doar ca să stea la puterea de-a valma (stânga cu dreapta).

Important e să rămână la ciolan, cu anii.

Simbioza PSD – PNL = partid unic, conducător … cu anii.

Vara asta este hit – partidul unic n-a murit.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *