În weekend-ul care tocmai s-a încheiat a avut loc, pe celebrul Circuit Paul Ricard din Franța, ultima etapă din Campionatul Francez de Formula4. Tânărul pilot piteștean, Andrei Dună, a bifat astfel debutul său în lumea motorsportului profesionist internațional.

Andrei Dună: „A fost un an competițional incredibil, în care zilele au trecut foarte repede și am ajuns la final. Un an în care am avut imensa oportunitate de a intra în lumea motorsportului profesionist. Fără niciun fel de experiență la începutul sezonului, am reușit să progresez cu fiecare cursă, să capăt încredere și să acumulez experiență, toate într-un campionat în care nivelul de pilotaj și pregătirea piloților au fost la standarde înalte.
Am încheiat acest sezon câștigând puncte (în ciuda multor probleme tehnice), ceea ce mă face mândru. Am legat prietenii cu piloți din întreaga lume și cu care sper să mă revăd.
Sunt puține cuvintele pentru a descrie experiența pe care am trăit-o și recunoștința pe care le-o port celor care mi-au fost alături și care au făcut posibil visul unui copil.
Sunt motivat să dau tot ce pot în următorul proiect în care voi fi implicat.”

Urmează o perioada de repaus competițional pentru Andrei, dar în care își va pregăti strategia pentru următorul proiect sportiv în care va fi implicat.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *