FC Argeș și Rapid București s-au întâlnit duminică, de la ora 18:00, la Pitești Arena. După meci, antrenorul Tudor Costescu a fost lovit.
„Aseară, târziu, am aflat cu stupoare că – după superba victorie la baschet și extraordinara mobilizare a piteștenilor (3700 de spectatori prezenți în Pitești Arena!) – un grup de huligani, așa ziși „membri ai galeriei”, au generat o altercație cu delegația echipei Rapid și l-au lovit pe antrenorul Tudor Costescu! Rușinos!
Sunt, cel mai probabil, aceiași indivizi care înjură nonstop la toate tipurile de competiții și care au ajuns inclusiv în atenția FRF, ca o rușine pentru Pitești!
Noi, piteștenii, nu suntem așa!
L-am sunat imediat pe antrenorul Tudor Costescu, l-am întrebat în ce mod pot ajuta și mi-am cerut scuze, de o mie de ori, pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi cer, de asemenea, scuze, în mod public, clubului Rapid București!
Situația este cu atât mai rușinoasă cu cât eu am fost cel care, printr-o discuție cu Tudor Costescu, i-am rugat pe sportivii rapidiști să inversam datele de joc, pentru că, în perioada 2-6 aprilie, când trebuia sa jucam acasă cu Rapid, găzduim la Pitești Arena Campionatul European de Jiu-Jitsu.
Tudor Costescu și clubul Rapid au fost de acord imediat, antrenorul Rapidului felicitându-ne că aducem astfel de evenimente în orașul nostru. Un antrenor care aseară a plecat, cu sânge pe corp, din Pitești!
Îmi este greu să procesez de ce s-a întâmplat și consider că oamenii legii trebuie să trateze aceste situații cu toată seriozitatea și în cel mai drastic mod. Îmi propun să discut aplicat acest lucru cu reprezentanții Poliției și ai Jandarmeriei, astfel încât indivizii de aseară și alții ca ei să își suporte consecințele vandalismului lor, nu doar să braveze cu el!
A susține nu înseamnă a fi huligan! A iubi o echipă nu presupune violență, grobianism și rușine publică!
Iar indivizii respectivi asta generează! Ei fac de rușine Piteștiul, spiritul unei comunități fair-play, conceptul de sport și pe fiecare dintre dumneavoastră, care iubiți acest oraș și echipele sale!
Piteștiul este un altfel de oraș și trebuie să demonstrăm asta zi de zi!”, transmite Cristian Gentea.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *