SC Prometey, clubul ucrainean care a ales Sala Sporturilor Mioveni pentru a găzdui meciurile echipelor de volei feminin și masculin din ligile europene, a susținut miercuri o conferință de presă premergătoarele meciului tur al echipei masculine din optimile CEV Volleyball Cup 2024.
Voleibaliștii ucraineni întâlnesc joi 14 decembrie de la ora 18:00 Partizan Belgrad, într-un joc ce se anunță mult mai echilibrat decât cel din faza saisprezecimilor, câștigat de Prometey cu 3-0.

Devenit ”acasă” pentru SC Prometey Dnipro, Mioveniul se bucură în această perioadă de ocazia de a găzdui volei de nivel european.
Organizatorii au păstrat cutuma locală formată de CS Dacia Mioveni 2012 și oferă premii interesante copiilor la tombolele ce se țin la sfârșitul fiecărui meci.
Intrarea este gratuită.
Declarații conferință de presă:
Andriy Levchenko – antrenor principal

Ne bucurăm să fim aici din nou, în orașul dvs., avem aici toate facilitățile din jurul unui meci: plus o sală foarte bună. Sperăm să avem un meci bun. Jucăm împotriva unei echipe din Serbia, Partizan Belgrad, și cunoaștem că acest club are o istorie mare în voleiul acestei țări, cu o tradiție bogată, și ne așteptăm la un meci dificil, dar foarte interesant.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *