În cadrul Turneului Internațional de Gimnastică Ritmică desfășurat la Brașov, în data de 4 iunie 2022, cele 5 gimnaste ale clubului Olimpic Argeș Gym, ce activează în cadrul Centrului Cultural Pitești, coordonate și însoțite de antrenorul și arbitrul de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, s-au clasat pe locul al III-lea, obținând medalia de bronz la individual, la categoria IV junioare.

 

La turneu au participat peste 20 de cluburi sportive de gimnastică ritmică de performanță afiliate Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Competiția s-a desfășurat pe 5 categorii de vârstă, peste 200 de sportive de înaltă ținută – câștigătoare în diverse competiții naționale și internaționale – fiind prezente pe suprafața de concurs.

Piteștiul a fost reprezentat cu cinste, iar cele cinci sportive – Coman Ana Maria, Solimonescu Ștefania, Nicula Antonia, Derviș Ana și Dumitru Jasmine – au urcat pe podium împreună!

Felicităm micile gimnaste piteștene, antrenorul și familiile care le susțin, și le dorim cât mai multe medalii câștigate în competițiile viitoare!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.