Ministerul Economiei a organizat, impreuna cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania, prima participare a Romaniei cu pavilion national la Targul International “Project Lebanon 2014”, care s-a desfasurat in perioada 3-6 iunie 2014, la centrul expozitional BIEL din Beirut, Liban.

 Acest eveniment expozitional, ajuns la cea de-a 19-a editie, a avut doua componente: o componenta in domeniul materialelor de constructii si serviciilor iar cealalta in domeniul energiei. 

În standul Romaniei, amenajat in Pavilionul Central, pe o suprafata de 84 mp, au expus 7 firme reprezentative din domeniul productiei de materiale pentru constructii: SC ADEPLAST SA, SC CARBOPLAK SRL, SC ITAL-KOL SRL, SC FABRYO CORPORATION SRL, SC KAI CERAMICS SRL, SC NANOCHEM SRL, SC PROHEAT INSTALATII SRL). 

Participarea Romaniei la acest eveniment a reprezentat o buna oportunitate pentru a contacta reprezentantii marilor companii implicate in proiecte de constructii civile si industriale, restaurari si modernizari, care utilizeaza materiale de constructii aflate in mare parte in gama produselor romanesti expuse. 

Activitatile de promovare cu parteneri locali in perioada desfasurarii targului au fost asigurate cu sprijinul Biroului de Promovare Comercial-Economica Beirut. 

La editia din acest an a “Project Lebanon 2014” au expus peste 400 de companii din 18 tari, dintre care 12 tari au fost prezente cu pavilioane nationale (Italia, Franta, Romania, Egipt, Turcia, Iran, Romania, E.A.U., Luxemburg, China, Grecia, Spania).

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *