Ministrul Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu şi reprezentanţi ai MFP au avut astăzi o întrevedere cu o delegaţie formată din directori ai Consiliului de Administraţie al BERD.

 

    Vizita a fost organizată în contextul procesului de consultare privind Strategia de ţară a BERD pentru România, pentru perioada 2015-2017 şi face parte dintr-o serie de discuţii ce permite Consiliului de Administraţie al BERD să aibă o viziune de ansamblu asupra priorităţilor economiei româneşti şi să menţină un dialog strâns cu autorităţile, sectorul privat şi societatea civilă din România.

    La întâlnire au fost discutate principalele domenii de interes pentru perioada următoare, respectiv dezvoltarea şi stabilitatea sectorului financiar, sprijinirea dezvoltării infrastructurii şi asigurarea unui mediu de afaceri propice investiţiilor (străine). Ministrul Finanţelor Publice a subliniat interesul de a continua colaborarea cu BERD în aceste domenii şi a prezentat priorităţile mandatului său, printre care se numără atât asigurarea predictibilităţii şi stabilităţii legislaţiei în domeniul fiscal, cât şi dialogul permanent cu reprezentanţii mediului de afaceri.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *