Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, i-a felicitat pe componenţii lotului olimpic de chimie al României, pentru performanţa obţinută la Olimpiada Internaţională de Chimie „D. Mendeleev”, desfăşurată în Federaţia Rusă, unde elevii români au reuşit să câştige nu mai puţin de şapte medalii, dintre care cinci de aur, precum şi primul loc în clasamentul pe echipe.

Performanţa voastră, alături de contribuţia esenţială a profesorilor şi de sprijinul părinţilor, trebuie apreciate la justa lor valoare", a declarat ministrul Mihnea Costoiu. Acesta a adăugat că „educaţia şi cercetarea românească au în continuare un viitor datorită acestor elevi minunaţi, care sunt capabili să aducă prestigiu internaţional sistemului educaţional din ţara noastră".

Ministrul delegat Mihnea Costoiu a ţinut în mod special să-l felicite pe Dumitru Călugăru, membru al lotului olimpic şi elev al Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, afirmând că performanţa acestuia trebuie să constituie un model în învăţământul gorjean, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori. „Eforturile şi pasiunea faţă de munca depusă nu rămân niciodată nerăsplătite”, a conchis Mihnea Costoiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *