Ceremonia de sosire din misiune a Batalionului 20 Infanterie "Dolj" şi de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, teatrul de operaţii Afganistan, se va desfăşura vineri, 18 iulie, ora 19.00, în Piaţa Mihai Viteazul, din municipiul Craiova.

 Alături de militarii Batalionului 20 Infanterie "Dolj", vor defila, pe strada Alexandru Ioan Cuza, detaşamente de militari cu Drapelele de Luptă ale marilor unităţi şi unităţilor care au participat la operaţiunea ISAF din provincia Zabul.

Centrul Craiovei va fi survolat de aeronavele Forţelor Aeriene care au asigurat transportul militarilor în şi din teatrul de operaţii Afganistan.

În Piaţa William Shakespeare, un detaşament al Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" va prezenta un exerciţiu de mânuire a armamentului şi va putea fi vizitată o expoziţie ce va conţine armament, echipamente şi tehnică de luptă folosite în misiunile militarilor români din Provincia Zabul, de la ora 19.40.

Jurnaliştii care doresc să participe la activitate sunt rugaţi să transmită datele de contact (redacţie, numele şi prenumele, serie şi nr. carte de identitate) pe adresa de e-mail relatii.publice.bg2i@gmail.com, până vineri, 18 iulie, ora 10.00.

Accesul jurnaliştilor la activităţile desfăşurate în Piaţa Mihai Viteazul se va face vineri, 18 iulie, între orele 18.00 – 18.45. Persoană de contact, căpitan Teodora Mazere, telefon 0742.943.092.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *