Poliţiştii din Bacău au depistat aproape 80.000 de ţigarete fără marcaje fiscale, ascunse în compartimente special amenajate, într-un autoturism. Conducătorul autoturismului a fost reţinut pentru contrabandă cu ţigări.

 La data de 21 iulie a.c., poliţiştii de la rutieră din cadrul I.P.J. Bacău au oprit pentru control, pe D.N. 2, în localitatea Bogdan Vodă, un autoturism condus de un sucevean, de 37 de ani.



În urma controlului, poliţiştii au depistat în interiorul autoturismului 79.640 de ţigarete fără marcaje fiscale, care erau ascunse în compartimente special amenajate.



Ţigările au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transport a fost indisponibilizat.



În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.



Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *