Primăria Ștefănești ne-a confirmat că pe strada Sticlelor nu pot circula autovehicule mai grele de 3,5 tone. 

Încă de la începutul lunii aprilie am semnalat faptul că restricția ”accesul interzis autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone”, impusă pe strada Sticlelor, nu este respectată. 

Am atras atenția tuturor autorităților competente – inclusiv Poliției Naționale – că această restricție nu e respectată și că traficul pe această stradă este lipsit de reglementare, de disciplină. 

Săptămâna trecută, am insistat (pe subiect) și am făcut adrese către Primăria Ștefănești și HIDROELECTRICA SA, pentru a afla care este adevărul, care este regimul de exploatare al străzii Sticlelor și Barajului Pitești – Prundu. 

Astăzi, am primit răspunsul de la Primăria Ștefănești prin care ni se comunică faptul că pe această stradă nu au voie să circule vehicule mai grele de 3,5 tone. 

Așteptăm și răspunsul de la HIDROELECTRICA. 

Noi știm că și acolo trebuie impuse restricții de greutate (că de masă totală sau pe osie), dar îi lăsăm să ne răspundă ei, ca să-i vedem la ce-i duce mintea. 

De acum …. scandalul. 

Ce se fac firmele de pe strada Sticlelor întrucât majoritatea au vehicule mai grele de 3,5 tone? 

Stăm cu ochii pe ei … 

PS 

În această situație s-a ajuns întrucât cei care administrau orașul Ștefănești în 2013 nu au avut viziune, nu au fost interesați de soarta firmelor. 

La acea dată, existau deja firme care utilizau această cale de rulare, drumul era de pământ, fără restricții, așa că, în momentul în care s-a hotărât modernizarea drumului (care a atras – de la sine – impunerea restricției de greutate), Primăria a afectat dreptul de liberă utilizare a drumului. 

Acum, Primăria riscă procese, peste procese, doar pentru că unul n-a avut minte … la data aceea …   

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *