Reprezentantul guvernului în teritoriu – prefectul liberal Dragoș Predescu – absent de la evenimentul organizat ieri, cu ocazia semnării contractului de retehnologizare a Hidrocentralei ”Vidraru”. Ministrul Sebastian Burduja (PNL) singur, singurel … abandonat ”pe linie” de partid, de către colegii argeșeni.

Ieri, 09.07.2024, a avut loc un eveniment de covârșitoare importanță pentru județul Argeș și pentru sistemul energetic național, la care au participat primul ministru al țării – Marcel Ciolacu (PSD) și ministrul energiei – Sebastian Burduja (PNL), alături de specialiști în domeniu și de personalități politice argeșene (Ion Mînzînă, Simona Bucura Oprescu ș.a.).

În prezența tuturor s-a semnat contractul de retehnologizare a Hidrocentralei ”Vidraru”, investiție de importanță strategică, așteptată de ani de zile de către specialiști, dar trenată de toate guvernele anterioare.

Din păcate, copiind comportamentul infect al Alinei Gorghiu – șefa PNL Argeș – prefectul liberal Dragoș Predescu (29 ani) nu a fost prezent la acest eveniment.

Exact așa a făcut ”creatura” timp de 4 ani, de când e mare șefă de partid în Argeș, nu a participat la niciun eveniment la care au fost prezenți PSD-iștii, deși – în majoritatea cazurilor – acestea au marcat momente importante din viața argeșenilor, a tuturor indiferent de simpatiile politice pe care le au. Ea e ”grozavă” doar când e singură-n parcare și parcarea e goală.

Dragoș Predescu, tu trebuie să respecți funcția (instituția prefectului) pe care o reprezinți înainte de interesele și jocurile josnice de partid!

Ești reprezentantul guvernului în teritoriu și guvernul a venit la tine în județ – nerușinatule!

Mai mult, ați avut un ministru liberal acolo – pe Sebastian Burduja – și l-ați lăsat singur, singurel.

Nu a fost o problemă, nu s-a simțit stingher, pentru că PSD-iștii prezenți i-au acordat toată atenția și respectul cuvenit.

Voi … nu! Să vă fie rușine.

PS
Nici măcar Cosmin ”Goe” Petrescu – mascota liberală a Transfăgărășanului – nu a fost prezent.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *