Vin vremuri grele pentru viceprimarul USR al Piteștiului! Peste numai câteva luni trebuie să-și găsească un job serios pentru a-și întreține familia. Bine, sincer vorbind, la Mișu, nevasta ține casa. Doamna e notar public și are un venit mult mai mare decât soțul-viceprimar.

Ne-am uitat puțin peste declarația de avere a vicelui și am constatat că în ultimul an a încasat aproape 2 miliarde de lei vechi de la Primăria Pitești. O căruță de bani comparativ cu bruma pe care o lua când era secretara deputatului Ionuț Moșteanu, în 2020.

Dar acum se ridică altă problemă! Ce face Mihai Mihăilescu după ce va pleca de la primărie? Nu mai pupă fotoliu de viceprimar și ne temem că nici secretara lui Moșteanu nu va mai fi, căci nici Moșteanu nu este sigur că mai prinde vreun mandat de parlamentar. Deci? Întreținutul Mișu va trebui să-și găsească de muncă și probabil că va găsi tot vreo leafă de băgător de seamă. Asta e… Măcar să aibă de bere, să nu stea cu mâna întinsă la nevastă, și de câte un buchet de flori pentru soția care muncește pe brânci pentru a susține familia.

Declarația de avere din 2021:

Declarația de avere din 2024:

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *