O educatoare de la o creșă din Pitești a fost reținută în urmă cu puțin timp, pentru abuzuri împotriva copiilor.

Denisa Bălan, Șef Serviciu Creșe în cadrul Direcției de Asistență Socială Pitești, a declarat pentru Institutiilestatului.ro că în acest moment se desfășoară două  anchete, cea a Poliției și una administrativă, cea administrativă s-a declanșat în data de 26 aprilie, pentru comportament suspect. Denisa Bălan a sesizat Comisia de disciplină chiar în 26 aprilie. În data de 26 aprilie, părinții copilului care ar fi fost agresat, au fost sfătuiți de șeful serviciului  din DAS Pitești să meargă la Poliție. Părinții au refuzat.

În 4 mai, educatoarea a lovit din nou copilul, într-o clipă cât a rămas singură cu el. Deși nu mai avea voie să rămână singură cu copiii, fiind cercetată administrativ, educatoarea, într-un moment de neatenție al colegilor, ar fi agresat din nou copilul.

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut-o pe femeia de 44 de ani, din Pitești. Aceasta este acuzată de purtare abuzivă.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și au reținut o femeie de 44 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie-mai., femeia, în calitate de angajată a unei instituții care asigură îngrijirea copiilor până la vârsta de trei ani, ar fi agresat fizic minori pe care îi avea în grijă.

În ziua de 10 mai,după administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Pitești. Educatoare REȚINUTĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.