Deputatul PNL Argeș, Daniel Constantin, este implicat într-un nou scandal. Este acuzat că a cerut șpagă, prin intermediul unui alt piteștean, Dani Coman, de la omul de afaceri Adrian Porumboiu.

Omul de afaceri Adrian Porumboiu vine cu o serie de clarificări, după ediția de vineri a emisiunii Culisele statului paralel. Potrivit acestuia, fostul ministru al Agriculturii – Daniel Constantin i-ar fi cerut 200.000 de euro, prin intermediul fostului portar de la FC Vaslui Dani Coman, cu care fusese coleg de școală.

Realitatea.net a dat publicității declarația transmisă de Adrian Porumboiu:

În perioada când era portar la FC Vaslui, Dani Coman a venit la mine la birou, spunându-mi că a fost coleg de școală (și de banca) la Pitești cu Daniel Constantin (pe atunci, ministru al agriculturii). Mi-a spus că acesta are nevoie de 200.000 euro, urmând să am o relație foarte bună cu el.

Din acel moment, relația mea excelență cu Dani Coman s-a deteriorat complet.
Am rămas mai mult decât surprins, refuzând continuarea discuției, intuind că ar fi o provocare pusă la cale de servicii împotriva mea.

Imediat am luat decizia greșită de a-l scoate din lot, provocându-i dificultăți de continuare a contractului și chiar legate de plăti, care, până la urmă, au ajuns, pe bună dreptate, la comisiile Federației.

Dacă, în acel moment, credeam că poate fi o provocare, după ani de zile mi-am dat seama că realmente Daniel Constantin avea nevoie de bani.

Nu am de unde să știu ce poziție va adopta Dani Coman dar declarația mea rămâne sub semnătură și jurământ, așa cum am spus la începutul acestui comunicat.
În concluzie, afirmațiile făcute de-a lungul timpului referitoare la Daniel Constantin (șpăgar) rămân valabile.

Cu respect,

Adrian Porumboiu”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Parlamentar argeșean – ȘPĂGAR. Declarație sub JURĂMÂNT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *