”Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu ce măsură măsuraţi, vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu observi bârna din ochiul tău?! Sau cum poţi să-i spui fratelui tău: «Lasă-mă să-ţi scot paiul din ochi!», când iată că tu ai o bârnă în ochiul tău?! Ipocritule! Scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea clar să scoţi paiul din ochiul fratelui tău!” (Matei 7) 

Acultăm înregistrarea audio cu ședința BPJ a PNL Argeș, în care s-a discutat excluderea viceprimarului Gelu Tofan și ne minunăm. Băi dar ce tupeu are ”creatura” … 

Astăzi, doar despre reproșul Alinei Gorghiu care l-a adresat lui Gelu Tofan cum că partidul i-a dat funcția de viceprimar, că partidul i-a dat totul. 

Nu Alinuțo … PNL Argeș le-a dat TOTUL lui Cosmin Petrescu (5 joburi la stat), Radu Perianu (3 joburi, în total) și lui Dragoș Predescu (2 joburi la stat). 

Gelu Tofan a primit candidatura pe listele Consiliului Local Pitești, dar a muncit de l-a luat dracul. Reține, nu a primit funcții/sinecuri bine plătite, a primit o candidatură. 

A alergat prin tot județul, pe banii și cheltuiala lui. 

Campania electorală pentru PNL (că nu a făcut-o pentru Miuțescu) a suportat-o din banii lui de acasă, că nu a primit sinecuri la stat cum le-ai dat tu ăstora trei, ca să plătească din banii primiți de la stat. 

De când ai venit în Argeș – creatură – te-ai sfătuit doar cu Petrescu, Perianu și Predescu. 

Pe Tofan l-ai lăsat de izbeliște, normal că s-a supărat și și-a căutat ”soluții”. 

Tu te lauzi că ți-ai dat demisia când ai pierdut, dar nu spui că ai rămas senatoare și uite că te-ai tot agățat/descurcat, în continuare. 

Tofan pierde totul, așa că nu mai fă tu comparații!  

IPOCRITO!  

Până una, alta, Gelu Tofan a primit funcția – după ce a muncit și a cheltuit bani, în timp ce derbedeii tăi (politici) sunt îmbuibați cu funcții și bani – până să-și dovedească utilitatea, pentru partid; până să dovedească cât sunt de eficienți. 

Dacă PNL Argeș face scor mizerabil or să dea banii înapoi? 

Nu uita, Cosmin Petrescu nu a făcut nimic pentru PNL până să primească sinecuri de la tine, Dragoș Predescu era exclus la data desfășurării campaniei electorale și Radu Perianu era șeful la puciști. 

Ăștia sunt ca prostituatele (ălea despre care vorbeai tu în stenograme, că doar nu ne așteptam să știi despre pictori, compozitori, poeți) – întâi banii (sinecurile) și apoi prestația (munca pentru partid). 

 

PS: Alinuțo, te mănâncă … rău … păi îi reproșezi tu lui Miuțescu că a făcut 18% (tot din stenograme)?  

Noi zicem că te grăbești.  

Miuțescu a făcut 18% fără funcții oferite membrilor de partid, fără bani aduși din Consilii de Administrație pe la companiile de stat … doar muncă și mai puțină vrăjeală. 

Nu e mai corect să arăți tu – întâi, de ce ești în stare și apoi să critici echipa lui Miuțescu? 

Când ți-am zis că Dumnezeu nu bate cu parul, nu ne-ai crezut … o să vezi în 2024.  

Să nu uiți: Ai judecat cu judecata scorului electoral, tot cu judecata scorului electoral vei fi judecată (în 2024). 

Iar pentru Mihai Coteț doar câteva vorbe – asta-i pofta ce-ai poftit (să îl excluzi pe Tofan), să te vedem de acum în colo.  

Să vezi ce-o să-ți scoată ochii Perianu cu Predescu …. băi, ți-am făcut toate poftele, acum așteptăm rezultate …  

Ți-ai luat-o deja, am putea spune … o să vezi. 

Revenim, cu alte stenograme, că îi place vrăjeala ”creaturii” … 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 15

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *