Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a fost plecată la Chișinău, în Republica Moldova, pentru o vizită de lucru a coaliției de guvernare. Și cum poartă sânge de liberal și e inspirată chiar de bravii Brătieni, Alinuța și-a petrecut zile întregi la Chișinău bot în bot cu PЅD-iști de seamă, gen Marcel Ciolacu, Lucian Romașcanu și alți social-democrați mai mult sau mai puțin titrați. Nu degeaba spune un greu din PЅD că Alinuța e „fata noastră”. Doar la Argeș Alinuța strâmbă din nas la PSD-iști. Nu îi plac decât ăia de la centru. A demonstrat-o cu vârf și îndesat la Chișinău, ba a mai și postat pe Facebook poze care o vor compromite decisiv în campania electorală.

 

Fix când va încerca să convingă electoratul că PNL e alternativă la PЅD, răutăcioșii vor scoate la înaintare aceste imagini, din care Alinuța zâmbește ca pentru reclama la pasta de dinți.

Ce-i drept, doamna PNL Argeș a mai zâmbit și pe lângă Florin Cîțu, dar asta nu ne spune nimic. La ora asta, Cîțu e sifon, deci ceea ce contează cu adevărat s-a notat deja…

Unii dintre liberalii argeșeni, cunoaștem noi câțiva, își mușcă deja buzele de nervi! Preconizăm încă de pe acum că Alinuța va face istorie! Cel mai mic scor al PNL din toate timpurile se va obține în Argeș, sub bagheta fermecată a Alinei Gorghiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.