Alina Gorghiu a intrat în campania electorală. Bate țara în lung și-n lat și își dă cu presupusul la orice, mai puțin la justiție. Doamna cu SPP-iști la c.r a făcut o mișcare de imagine, s-a plimbat cu trenul. Și nu singură, ci cu ministrul dezvoltării și cu Iani Popa, secretar de stat la transporturi.

Ajunsă la Câmpulung, Alinuța de la Tecuci i-a cerut primăriței Lasconi să termine lucrările la bulevardul “Pardon” din centrul orașului, lucrări contestate în instanță de prefectul liberal Radu Perianu, să nu aștepte campania electorală. Așa cum nu o așteaptă, după cum se vede, Gorghiu însăși.

Și ca și cum nu ar fi fost destul de ipocrită situația, vine și Norris Măgeanu, proaspăt anunțat candidat la Primăria Câmpulung și o pupă în dos pe ministră: “Vă mulțumesc pentru vizita nonconformista în Câmpulung. Se scrie istorie, după rege, doi miniștrii și un secretar de stat vin la noi în oraș cu trenul”.

Cum mă? Madam salteluță (așa cum este poreclită de presa centrală) și regele în aceeași propoziție? Vai de noi! Halal vremuri trăim.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *