Se vede că Guvernul Ciucă (PNL) merge ”STICLĂ” (cum zicea găliganu’) … daaaa, precum creierele lor de PNL iști (lucioase, netede). 

Ia să vedeți cum s-a pervertit mă-Ciucă, de la comandantul armatei țării (militar serios, cu „n” stele de general pe umeri) – la un politruc prefăcut, mincinos … zici că a băut apă după Alina Gorghiu. 

Fiți atenți la aceste ”dejecții” halite de către primul ministru al României – Nicolae Ciucă:  

”Nu voi face niciodată ceva ce cred că este greşit” ( sursa: Antena 3 CNN, 25 Mai 2023   •   ora 17:08). 

Auzi mă(i)-Ciucă!!! 

Când ai semnat decizia de numire a ”optometristei” Helena-Omna Raicu (de la PNL Sector 3) în funcția de Vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) nu ți s-a părut ceva GREȘIT? 

Când ieși în fața profesorilor și le spui că nu le poți mări salariile, că nu sunt bani, dar Cosmin ”Goe” Petrescu – președintele PNL Curtea de Argeș (adus de mamița Alina Gorghiu) – încasează MAI MULTE VENITURI DE LA STAT, nu te ia rușinea?

O fi ceva GREȘIT, ce zici? 

Să-ți mai enumerăm sinecurile liberalilor, huzurul prefectului de Argeș – Radu Perianu, care și-a mutat cabinetul de avocatură la Prefectură?

Nici asta nu ți se pare GREȘIT? 

Că liberalul Gică Alecsei, cu facultatea la 56 de ani, a ajuns Directorul General al Direcției Cooperare Internațională din Senatul țării ăsteia (în realitate, al Alinei Gorghiu, că face aia ce vrea ea acolo), ți se pare în regulă ori GREȘIT? … 

Ia dă-i tu o scurtă dictare, să vezi cam cât poate. De limbi străine nu mai vorbim … îl dor mâinile … că el se înțelege prin semne cu interlocutorii. 

Banii luați de liberalii Coteț și Predescu de la companiile statului, ca membri în CA uri, sunt deja mizilic … dacă îi compari cu veniturile lui Cosmin ”Goe” Petrescu … doar că și banii aceia, luați în parte, sunt mai mulți decât salariul unui profesor. 

Dragoș Predescu la 26 de ani este și angajat al Prefecturii Argeș, dar și membru în CA ul companiei CFR Telecomunicații. 

Încasează și ăsta sume de bani cât 3 salarii de profesor … la doar 26 de ani …  

Mai zi-le ceva, mă(i)-Ciucă, profesorilor …  

Caută în arhiva noastră să vezi câte am scris de Alina Gorghiu, de porcăriile făcute de ea și de liberalii din Argeș … de ce crezi că în Argeș PNL ul are sub 10%? 

Ești președintele partidului care a împărțit aceste sinecuri și premierul țării în care se întâmplă astfel de măgării, așa că taci dracului din gura aia spurcată, nerușinatule! 

PS 

Cosmin ”Goe” Petrescu încasează – lunar – peste 50.000 lei … ăsta ia bani mai mulți decât vreo 10 – 15 profesori (la un loc), de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă”, unde a învățat și TICĂLOSUL de mă-Ciucă ne explică că sunt profesorii ”răi”, imorali (că au blocat anul școlar) etc … 

Să vă mai aducem aminte că Alina Gorghiu a strâns în 20 de ani de politică (PNL), peste jumătate de milion de euro … cât toți profesorii din Curtea de Argeș, la un loc? 

Asta este România PNL-istă. 

Asta este România lui Klaus W. Johannis, a lui Nicolae Ciucă, a Alinei Gorghiu ș.a.  

Aveți ocazia în 2024 să scăpați de acești derbedei, așa că aveți grijă cum votați. 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *