Președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, consilier local municipal, continuă și în acest an aroganțele în declarațiile de interese. Recent, pe Institutiilestatului.ro au apărut informații potrivit cărora, Coteț nu și-a notat în declarația de interese de anul trecut (aferentă anului 2020) contractele pe care le-a încheiat cu RATEN și ABAAV. Practica e în afara legii, iar liberalul știe bine care sunt rigorile în completarea  declarațiilor de avere și de interese. Și totuși, preferă să declare numai ce vrea și să ascundă contracte pe care le are cu diverse societăți ale statului.

 

Zilele trecute, Coteț a completat declarația de avere și de interese aferentă anului fiscal 2021, în termenul stabilit de lege, până la 15 iunie. Dar, din nou am observat „probleme” în declarația de interese, pe care nu ni le explicăm. Cine l-a învățat pe Coteț să umble cu cioara vopsită, nu știm. FALЅ în declarații! Asta spune legea despre persoanele care ascund informații pe care trebuie să le declare.

Din nou Coteț preferă să meargă pe burtă în speranța că va putea păstra anumite secrete în privința activității sale de afaceri. Însă cum e persoană publică, nu ține vrăjeala!

Coteț iar ține la secret contractele cu statul.

Publicăm lista cu contractele dintre Radical Zero – firma lui Coteț și instituții de stat găsită pe Lege5.ro. Nu mai puțin de 20 de achiziții pe SEAP am găsit la prima strigare. Revenim și cu sume!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *