Ce vrăji a mai făcut Cătălina Dumitrașcu, adjuncta Inspectoratului Școlar Județean Argeș? Păi a făcut ce a învățat la partid – a plagiat, dar nu o lucrare, ci o fotografie. Tot șmecherie se cheamă, iar în PNL e la modă. Dacă partidul l-a avut ministru al Educației pe plagiatorul Ѕorin Cîmpeanu, Cătălina Dumitrașcu a avut profesor bun. Pentru azi, o pastiluță de cap specială pentru adjuncta de la IȘJ, care demonstrează că nu poate face mai mult de atât, în politică. Fiți cuminți, PNL-ul are resurse de dă în gropi. Nu ne credeți? Luați de citiți!!!

 

Ieri, la Inspectoratul Școlar Județean Argeș a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. 17 elevi piteșteni care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională din 2022 și doi elevi cu nota 10 la Bac au fost recompenați cu sume de 2.000 și 5.000 de lei, pentru performanța lor. Ѕumele au venit de la Ministerul Educației. La eveniment au participat Șeful IȘJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, adjunctul Cristi Crețu și primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Până aici, toate bune și frumoase, dar greul abia începe…

Doamna Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar adjunct, a fost iritată de prezența primarului Gentea, așa că l-a șters din poză. La fel a procedat cu Dumitru Tudosoiu și cu Cristi Crețu, culmea – cel din urmă fiind de la PNL. Gestul trădează o mare frustrare politică. De fapt, fără să fim mari specialiști, observăm că așa se comportă oamenii mici, oamenii care nu au nici viziune în politică, nici proiecte serioase. Oamenii care se vor în față cu orice preț și care se bucură – în micimea lor, c-au plagiat o fotografie. Așa e cu plagiatul. Iei fotografia de pe pagina de socializare a primarului Gentea și faci mici corecturi, după cum te duce conștiința politică. Ba îl ștergi din poză și pe colegul liberal și pe șeful IȘJ. Apoi au venit și explicațiile:

„Ar fi fost foarte bine dacă profesorii și directorii din unitățile de învățământ ar fi fost invitați la ceremonie, însă, cel mai probabil, nu au avut loc de alții care au vrut să transforme electoral munca elevilor.

P.S. Ca să înțeleagă toți „piteștenii de weekend” (recte un deputat) din păcate trebuie să explicăm ironia: adulții din poză au fost șterși pentru că este meritul exclusiv al elevilor și cei mari nu aveau ce să caute. Banii sunt de la Ministerul Educației.”

Dincolo de divergențe politice, faptul că șefu IȘJ, Dumitru Tudosoiu, a fost prezent la festivitate e un gest de mare normalitate. Omul conduce Inspectoratul Școlar Județean, deci e gazdă. La fel și adjunctul Cristi Crețu… Dar știm sigur că primarul Cristian Gentea a deranjat. După opinia doamnei Cătălina Dumitrașcu (și a cățeilor din jur), edilul Piteștiului nu avea voie să participe la premiere, deși funcția îi dă acest drept. Dar uite că nu e de acord PNL-ul… Că Gentea e de la PЅD, nu?

Dar n-am înțeles faza cu „Ar fi fost foarte bine dacă profesorii și directorii din unitățile de învățământ ar fi fost invitați la ceremonie…” Pentru ce să vină? Încă ne amintim foarte bine practicile Lilinei Murguleț (fosta șefă a IȘJ Argeș) care a racolat directori de școli pentru a-i înscrie la PNL. Eheee, ce vremuri! Și deși oamenii din funcții s-au schimbat, obiceiurile au rămas.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “PAЅTILA de CAP! Adjuncta IȘJ Argeș a plagiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *