Bă, dar răi mai suntem… La așa titlu, o să stricăm ziua cuiva, dar intenția noastră e să-i arătăm cartonașul galben șefei PNL Argeș. Ca s-o asortăm cu aroganțele pe care le face. Ieri, Alina Gorghiu a participat la Adunarea Generală a filialei județene Argeș a Asociației Comunelor din România, care a avut loc în comuna Boteni. A fost frumos, am aflat chiar de la doamna Gorghiu, care a transmis un comunicat prin care aproape că ne-a convins de bunele intenții liberale.

Ne-am răzgândit însă după ce am văzut imaginea cu Alina și trupa de șoc de la PNL care a preferat să se retragă în natură, decât să apară alături de PЅD-iști.

„Astăzi, în Boteni, la Adunarea Generală a filialei județene Argeș a Asociației Comunelor din România. O întâlnire la care aleșii locali abordează problemele comunităților lor și dezbat cele mai bune soluții.

Doar prin cooperare se pot atinge standardele de dezvoltare impuse de integrarea europeană.

Un lucru este clar: proiectele bune pentru toți argeșenii nu au culoarea politică!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Alooo, doamna Gorghiu, unde ziceai că „proiectele bune pentru toți argeșenii nu au culoarea politică”? Ia de la noi o pastilă de cap, poate mai calmează aerele și te aduce în lumea reală în care trăim noi, ceilalți, vizibil afectați de toate ingineriile politice la care am fost supuși.

Până una alta, noi vedem altceva. Și anume că ți-ai scos băieții la marginea drumului, să faci poză cu ei, că n-aveai loc de PЅD în sala în care s-a organizat evenimentul. Culoarea politică, bat-o vina.

Noi suntem curioși dacă fotograful e tot cel de la Ѕimfonia Lalelelor… Și poate preferă natura, iarba verde.

Altă explicație ar putea fi că Alina Gorghiu i-a scos pe liberali la lumină. Unii dintre ei n-au mai văzut cerul de atâta stat pe scaun în birou.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.