Ȋn week-end, directorul Liceului Tehnologic “Regele Mihai” din Curtea de Argeș, Elena Derviș, fostă colegă de liceu cu Goe, Cosmin Petrescu, și Mamița, Alina Gorghiu, a dus elevii la Albești la o acțiune electorală a liberalilor, după cum ne-a informat un profesor din Curtea de Argeş. Alina Gorghiu, şefa PNL Argeş şi ministra Justiţiei, s-a lăudat pe pagina de socializare cu acest eveniment. Din nou PNL Argeş foloseşte copiii ȋn campaniile politice.

Ȋn vara lui 2021, Gorghiu cerea demisia şefei ISJ Argeş, Liliana Murguleţ, pentru o acţiune ȋn care a implicat elevi. Atunci ȋi puţea Alinuţei:

„Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației.

Când interesele politice surclasează atribuțiile unei funcții publice, când un inspector școlar general obligă profesorii să voteze în funcție de simpatiile sale și când elevii devin în mâna sa masă de manevră, soluția este una singură: demiterea”, scris Gorghiu, pe Facebook, la acea vreme.

Azi, astfel de fapte nu mai sunt criticate, ba dimpotrivă! Chiar Alina Gorghiu e cea care beneficiază de prezenţa copiilor pe plantaţia PNL Argeş.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *